BAU Global Başkanı Enver Yücel Türkiye’de Yılın Girişimcisi Oldu

  • Ana Sayfa
  • Haberler
  • BAU Global Başkanı Enver Yücel Türkiye’de Yılın Girişimcisi Oldu

 

Dünyanın lider danışmanlık ve denetim şirketlerinden Ernst & Young (E&Y) tarafından 30 yılı aşkın süredir düzenlenen ‘E&Y Yılın Girişimcisi’ programında, BAU Global Başkanı Enver Yücel Yılın Girişimcisi seçildi. Yücel, 4 Haziran’da yapılacak “E&Y Yılın Girişimcisi” töreninde dünyada yılın girişimcisi adayı olarak katılacak.

Girişimcilik konusunda dünyanın en prestijli iş dünyası ödül programı olarak kabul edilen ve Türkiye’de bu yıl 12’incisi düzenlenen ‘E&Y Yılın Girişimcisi’ ödül programının Türkiye ayağı sonuçlandı. Programda Birleşmiş Milletler Eğitim ve Araştırma Enstitüsü (UNITAR) Uluslararası Eğitim Merkezi Türkiye Başkanı ve Danışma Kurulu Üyeliği görevini de yürüten BAU Global Başkanı Enver Yücel ‘Yılın Girişimcisi’ seçildi. Yücel, 4 Haziran 2020 tarihinde, Monako’da TR saati ile 21:00’da çevrimiçi olarak gerçekleşecek ‘E&Y Dünya Yılın Girişimcisi’ yarışmasında adaylardan bir olarak katılacak.

DÜNYADA FARK YARATAN İŞ LİDERLERİ ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Jüri üyeleri ‘EY Yılın Girişimcisi’ programı kazananlarını; girişimcilik ruhu, stratejik bakış açısı, sosyal ve kültürel etki, finansal performans, bireysel/kurumsal sosyal sorumluluk, saygınlık ve yenilikçi anlayış gibi kriterler doğrultusunda değerlendirdi. “EY Entrepreneur Of The Year – Yılın Girişimcisi” yarışmasının Türkiye programı kapsamında birincilik elde eden Enver Yücel, 2014 yılında Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon’un himayesinde gerçekleşen UNCA Ödülleri’nde “Küresel Eğitime Katkı Ödülü” ödülü alarak, dünyada bu dalda ödül alan ilk Türk olmuştu.

ERNST & YOUNG HAKKINDA

Ernst & Young dünya çapında yaklaşık 140 ülkede faaliyet gösteren uluslararası denetim ve danışmanlık firmasıdır. 2010 yılında yayınlanan sonuçlara göre, dünya çapında çalışılabilecek en iyi 100 şirket arasında 44. olmuştur. Dünya çapında faaliyet gösteren 4 büyük profesyonel hizmet firmasından birisidir. Türkiye’de de vergi, bağımsız denetim, kurumsal finans ve muhasebe alanlarında hizmet vermektedir. Yarışma ise, yaratıcılıklarını kullanan başarılı ve büyüyen işler kuran girişimcileri ödüllendirmek amacıyla düzenlenmektedir. 60’dan fazla ülkede ve 145 şehirde programlar gerçekleştirilen programda belirlenen adaylar, Monako’da düzenlenen finale katılım sağlamaktadır.


Sayfayı Paylaş

Diğer Haberler

Enver Yücel ‘Evrensel 50 İş İnsanı Listesine’ Girdi

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, tek eğitimci olarak Türkiye’dek...

BAU Global Bünyesindeki Berlin International Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

8 yıl önce kurulan Berlin International Üniversitesi’nde bu yıl altıncı kez mezuniyet heyecanı yaşandı. Alman Eğitim Senatosu’ndan alınan akreditasyonlarla 97 farklı...

BAU ve HUAWEİ İş Birliği Cloud Hizmeti ile Bir Adım Daha Genişliyor

Huawei’in her yıl düzenlediği uluslararası etkinliklerden biri olan “Huawei Connect”, bu sene 17 Ekim tarihinde Paris’te gerçekleşti. ‘Unleash Digital’ temasıyla d...

INSTAGRAM

Hakkında

Tüm hayatını eğitime adayan Enver Yücel, 1974 yılından bu yana başta Türkiye olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinden öğrenciye eğitim hizmeti sundu. Eğitimi dünyanın çözülmesi gereken en önemli problemi olarak gören Yücel, bu amaçla eğitim alanını bir sosyal sorumluluk alanı olarak tanımlıyor.

Enver Yücel'e Sor