BAU International University – Washington D.C Mezunları ABD’de Buluştu

  • Ana Sayfa
  • Haberler
  • BAU International University – Washington D.C Mezunları ABD’de Buluştu

BAU Global eğitim kurumunun üyesi olan BAU International University – Washington D.C mezunları Amerika’da başkent Washington D.C’de düzenlenen etkinlikte ilk kez buluştu. 

BAU International University – Washington D.C mezunları, başkent Washington D.C’de bir araya geldi. Buluşmaya BAUInternational University Başkanı Enver Yücel,  BAU International University – Washington D.C. Rektörü Sinem Vatanartıran, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ ve BAU International University mezunları katıldı.

“VİZYONUMUZ DÜNYA VATANDAŞI YETİŞTİRMEK”

Her geçen gün büyüyen BAU Global’in uluslararası alanda önemli bir eğitim kurumu haline geldiğini söyleyen Enver Yücel, “Bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, gerçekten çok mutluyum. 15 gün önce Londra’daydık şimdi buradayız, 15 gün sonra da Berlin’de mezunlarımızla bir araya geleceğiz. Mezunlarımızdan kopmuyoruz, çünkü onlar üniversitemizin birliği için çok önemliler. Mezunlarımızı dünya vatandaşları olarak yetiştirme gayreti içindeyiz. BAU mezunları sadece Türkiye’de iş bulacak diye bir şey yok. Dünyanın her yerinde iş bulabilirler, eğitimlerine devam edebilirler. ABD’de veya başka bir yerde akranlarıyla bir arada olmaları, çalışıyor olmaları çok güzel. Artık bizim vizyonumuz dünya” diye konuştu.

“KÜLTÜRLERARASI DİYALOGLARIN GELİŞMESİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Sadece Türkiye’den öğrencileri olmadığını, ABD ve birçok ülkeden öğrenciye sahip olduklarını vurgulayan BAU International Washington D.C. Rektörü Sinem Vatanartıran konuyla ilgili, “Ailemiz çok büyük, büyümeye de devam ediyor. Buradaki öğrencilerimiz Türkiye’ye, Berlin’e, Kıbrıs’a dünyanın farklı yerlerinde, BAU ağında bulunan diğer kurumlarımıza gidebiliyorlar. Öğrencilerimiz ve farklı ülkelerdeki mezunlarımız ne kadar çok bir araya gelirlerse aralarındaki ilişkinin ve kültürlerarası diyalogların daha da gelişeceğine inanıyoruz. Bu beraberliklere hem kurumsal hem de global kimlikleri adına önem veriyoruz çünkü dünya vatandaşı olarak yetişmelerini istiyoruz” dedi.

Lisans, yüksek lisans ve doktora derecesinde eğitim veren BAU International University, Amerika Birleşik Devletleri Washington D.C kampüsünde toplam 750 öğrenciye Sosyal Bilimler ve Siyaset Bilimi ana bilim dalı başta olmak üzere çeşitli bölümlerde eğitim veriyor.


Sayfayı Paylaş

Diğer Haberler

Enver Yücel ‘Evrensel 50 İş İnsanı Listesine’ Girdi

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, tek eğitimci olarak Türkiye’dek...

BAU Global Bünyesindeki Berlin International Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

8 yıl önce kurulan Berlin International Üniversitesi’nde bu yıl altıncı kez mezuniyet heyecanı yaşandı. Alman Eğitim Senatosu’ndan alınan akreditasyonlarla 97 farklı...

BAU ve HUAWEİ İş Birliği Cloud Hizmeti ile Bir Adım Daha Genişliyor

Huawei’in her yıl düzenlediği uluslararası etkinliklerden biri olan “Huawei Connect”, bu sene 17 Ekim tarihinde Paris’te gerçekleşti. ‘Unleash Digital’ temasıyla d...

INSTAGRAM

Hakkında

Tüm hayatını eğitime adayan Enver Yücel, 1974 yılından bu yana başta Türkiye olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinden öğrenciye eğitim hizmeti sundu. Eğitimi dünyanın çözülmesi gereken en önemli problemi olarak gören Yücel, bu amaçla eğitim alanını bir sosyal sorumluluk alanı olarak tanımlıyor.

Enver Yücel'e Sor