Enver Yücel’den Büyük Destek

Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Giresun Valisi Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette başta eğitim olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karahan, ilimizin yetiştirdiği önemli değerlerinden biri olan Yücel’in, eğitim alanında yaptığı yatırımlar ve çalışmalarla adından söz ettirdiğini dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

KENT MİMARİSİ KONUSUNDA AKADEMİK YARDIM

Valiyi ziyaretinin ardından  Yücel, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu da makamında ziyaret etti. Giresun ve Belediye hakkında bilgiler veren Aksu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yücel de Giresun’da belediye tarafından yapılan çalışmaların takdir edildiğine vurgu yaparak “Bahçeşehir Üniversitesi olarak tüm imkânlarımızla sizin yanınızdayız. Kent mimarisi konusunda oldukça deneyimli bir hocamızı size göndereceğim. Giresun’da yapılan her güzel proje bizi gururlandırır. Belediye Başkanı olarak sizi üniversitemizde ve okullarımızda ağırlamak istiyoruz“ şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Enver Yücel’e ziyareti anısına plaket takdim etti.

fft261_mf12343706YÜCEL’DEN GTSO ZİYARETİ

Enver Yücel Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu da ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;”Giresun fındık tarımına odaklı bir ekonomiye sahip, fındık son yıllarda getirisi yüksek bir tarım ürünü haline geldi. Ordu-Giresun Havaalanı’nın faaliyete girmesi ile ciddi bir süreç yakalandı, turizm başta olmak üzere yatırımcı ilgisi ilimize yoğunlaştı. Bulancak Organize Sanayi Bölgesi ile Giresun ekonomisi bir adım daha aşama kaydedecektir”dedi.

Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel; ”Giresun’da yaşanan değişimi görüyorum. Havalimanı Giresun adına bir kazanım olmuştur” diye konuştu.

enver_yucel_vali-650x320


Sayfayı Paylaş

Diğer Haberler

Enver Yücel ‘Evrensel 50 İş İnsanı Listesine’ Girdi

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, tek eğitimci olarak Türkiye’dek...

BAU Global Bünyesindeki Berlin International Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

8 yıl önce kurulan Berlin International Üniversitesi’nde bu yıl altıncı kez mezuniyet heyecanı yaşandı. Alman Eğitim Senatosu’ndan alınan akreditasyonlarla 97 farklı...

BAU ve HUAWEİ İş Birliği Cloud Hizmeti ile Bir Adım Daha Genişliyor

Huawei’in her yıl düzenlediği uluslararası etkinliklerden biri olan “Huawei Connect”, bu sene 17 Ekim tarihinde Paris’te gerçekleşti. ‘Unleash Digital’ temasıyla d...

INSTAGRAM

Hakkında

Tüm hayatını eğitime adayan Enver Yücel, 1974 yılından bu yana başta Türkiye olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinden öğrenciye eğitim hizmeti sundu. Eğitimi dünyanın çözülmesi gereken en önemli problemi olarak gören Yücel, bu amaçla eğitim alanını bir sosyal sorumluluk alanı olarak tanımlıyor.

Enver Yücel'e Sor