Enver Yücel Türkiye İçin Bir İlke İmza Attı

Bahçeşehir Üniversitesi yurtdışında gerçekleştirdiği üniversitelerararası işbirliğine bir yenisini daha ekledi. Ekvator ile Türkiye arasında yapılan ilk anlaşmaya imza attı. 

Bahçeşehir Üniversitesi dünyanın dört bir tarafından ülkelerdeki kurumlarla gerçekleştirdiği işbirliklerine bir yenisini katarken Türkiye açısından da bir ilke imza attı. Tarihte Ekvator ile Türkiye arasında imzalanan ilk anlaşmaya imza attı.

İMZALAR İŞBİRLİĞİ İÇİN ATILDI

2 Kasım 2010 günü Bahçeşehir Üniversitesi Senatosunda Del Pacifico Üniversitesi rektörü Sonia Roca’nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda iki üniversite arasında karşılıklı işbirliği ve ülkelerarası tanınırlığın artırılmasına yönelik çalışmaların yapılması konusunda anlaşmalar imzalandı.

EKVATOR’LA TÜRKİYE ARASINDAKİ İLK ANLAŞMA

Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hasan Şimşek, Amerikan Araştırmaları Merkezi Latin Amerika Projesi Danışma Kurulu Başkanı Aykut Eken, Amerikan Araştırmaları Merkezi Başkanı Burak Küntay’ın katıldığı imza töreninde Enver Yücel ve Hasan Şimşek Ekvator ve Türkiye arasında yapılan ilk anlaşmanın imzalarını attı.


Sayfayı Paylaş

Diğer Haberler

Enver Yücel ‘Evrensel 50 İş İnsanı Listesine’ Girdi

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, tek eğitimci olarak Türkiye’dek...

BAU Global Bünyesindeki Berlin International Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

8 yıl önce kurulan Berlin International Üniversitesi’nde bu yıl altıncı kez mezuniyet heyecanı yaşandı. Alman Eğitim Senatosu’ndan alınan akreditasyonlarla 97 farklı...

BAU ve HUAWEİ İş Birliği Cloud Hizmeti ile Bir Adım Daha Genişliyor

Huawei’in her yıl düzenlediği uluslararası etkinliklerden biri olan “Huawei Connect”, bu sene 17 Ekim tarihinde Paris’te gerçekleşti. ‘Unleash Digital’ temasıyla d...

INSTAGRAM

Hakkında

Tüm hayatını eğitime adayan Enver Yücel, 1974 yılından bu yana başta Türkiye olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinden öğrenciye eğitim hizmeti sundu. Eğitimi dünyanın çözülmesi gereken en önemli problemi olarak gören Yücel, bu amaçla eğitim alanını bir sosyal sorumluluk alanı olarak tanımlıyor.

Enver Yücel'e Sor