Uğur Raunt’u Tanıttı

Türk Telekom Grup çatısı altında, çok boyutlu öğrenme ortamları üreten Sebit ile Uğur Eğitim Kurumları güçlerini birleştirerek ortak bir projeye imza attı.

Sebit Genel Müdürü Ahmet Eti, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Genel Müdür Lokman Durak ile Genel Müdür Yardımcıları’nın da katılımıyla Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen “Uğur Raunt”un İzmir lansmanına öğrenci, öğretmen, okul yöneticileri, veliler katıldı. Davetli sayısının 600 olduğu lansmana umulanın çok üzerinde gerçekleşen katılım nedeniyle 400 civarında izleyici ayakta izledi.

“RAUND DİNAMİK BİR ZEKAYA SAHİP”

ugur_raunt

Raunt’un, bugüne kadar üniversite adayları için hazırlanan en yenilikçi ve sonuç odaklı çözüm olduğunu belirten Sebit Genel Müdürü Ahmet Eti, “Türk Telekom Grup gücünü arkamıza alarak bugüne kadar pek çok yenilikçi uygulamaya ve ilke imza attık. Grubumuzdan gelen araştırma-geliştirme deneyimimiz ve uluslararası yapılanmamızla Türkiye’nin en büyük eğitim teknolojileri şirketlerinden biri olduk. Bu gücün beraberinde getirdiği teknolojinin yenilikçi ve etkin kullanımıyla, Türkiye’de eğitimin dönüşümüne katkıda bulunmaya devam ediyoruz. 48 yıllık köklü bir geçmişe sahip Uğur Eğitim Kurumları ile önemli bir iş birliğine imza atarak iki büyük kurumun bilgi, birikim ve tecrübesini Uğur Raunt’ta birleştirdik. Raunt, süreci kullanıcının hedefleri doğrultusunda tasarlayan dinamik bir zekaya sahip. Ürünümüz, kusursuz öğrenme teknolojisiyle; neyi, ne zaman ve ne derinlikte öğrenmesi gerektiğini söyleyerek kullanıcının önemli ölçüde zaman kazanmasını sağlıyor.

Sistem kullanıcı hareketlerini yakından izleyerek hazırladığı raporlarla, üniversite adayına kişiselleştirilmiş, eksiksiz bir tablo sunuyor. Raunt’taki tüm sorular, konuların en küçük öğrenme parçalarına kadar ilişkilendirilmiş durumda. Konuların tümünü tekrar çalışmasına gerek kalmadan, kullanıcıyı doğrudan, ihtiyacı olan en küçük öğrenme parçasına yönlendirmesi de Raunt zekasının üstün özelliklerinden biri. Dolayısıyla Uğur Raunt, Türkiye’de, üniversiteye hazırlık sürecinin başından sonuna kadar, kişiselleştirilmiş bir rehberlik hizmeti, çalışma planlaması ve zengin içerik sunabilen ilk ve tek ürün” dedi.

ugur_raunt1EN ÜCRA KÖŞELERDEKİ ÖĞRENCİLERE ULAŞACAĞIZ”

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, toplantıda yaptığı konuşmada geleceğin eğitim sisteminin temelini attıklarının altını çizdi. Yücel, “Uğur Raunt ile Türkiye’nin en ücra köşelerindeki öğrencilere dahi ulaşarak fırsat eşitliği yaratmayı hedefliyoruz. Uğur Raunt’u düzenli olarak kullanan öğrencinin özel ders almaya ihtiyacı kalmayacak çünkü, kazanmak için ihtiyacı olan her şey Uğur Raunt’ta bulunuyor” dedi.


Sayfayı Paylaş

Diğer Haberler

Enver Yücel ‘Evrensel 50 İş İnsanı Listesine’ Girdi

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, tek eğitimci olarak Türkiye’dek...

BAU Global Bünyesindeki Berlin International Üniversitesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

8 yıl önce kurulan Berlin International Üniversitesi’nde bu yıl altıncı kez mezuniyet heyecanı yaşandı. Alman Eğitim Senatosu’ndan alınan akreditasyonlarla 97 farklı...

BAU ve HUAWEİ İş Birliği Cloud Hizmeti ile Bir Adım Daha Genişliyor

Huawei’in her yıl düzenlediği uluslararası etkinliklerden biri olan “Huawei Connect”, bu sene 17 Ekim tarihinde Paris’te gerçekleşti. ‘Unleash Digital’ temasıyla d...

INSTAGRAM

Hakkında

Tüm hayatını eğitime adayan Enver Yücel, 1974 yılından bu yana başta Türkiye olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinden öğrenciye eğitim hizmeti sundu. Eğitimi dünyanın çözülmesi gereken en önemli problemi olarak gören Yücel, bu amaçla eğitim alanını bir sosyal sorumluluk alanı olarak tanımlıyor.

Enver Yücel'e Sor